Digital løsning

Digital løsning

Konseptet Vi FRITID gir din kommune herlig digital oversikt over foreninger, lag og aktiviteter i din kommune.

En planlagt, systematisk innhenting og kvalitetssikring og deretter innlegging av informasjon i vår digitale plattform gjør at vi presenterer informasjonen i din kommune på en tidsriktig måte. Med en pedagogisk touch-skjerm, fysiske trykksaker og på nett.  Se vifritid.no/notodden.

Vi tar også jobben med å vedlikeholde foreningsinformasjon årlig.

Alle aktiviteter er beskrevet på mange ulike språk i vår database. På den måten skreddersyr vi Vi FRITID lokalt til de aktiviteter og de språk som er relevant for dere.

Vi FRITID leveres sammen med en grundig pedagogisk innføring og opplæring i bruk av konseptet. Da på en måte som gir et systematisk arbeid med å finne den enkeltes talent.

Med Vi FRITID sitt konseptrom og vår digitale løsning blir det enklere og morsommere å la fritiden til hver enkelt bli en del av utviklingen av den enkelte på barneskolen.

Enkelt å bruke

Touchskjermen fungerer som et verktøy for å finne din interresse. Her vises filmsnutter fra hver aktivitet på 60 sekunder som du enkelt kan klikke deg inn på eller gå ut av. Velg mellom 8 forskjellige språk

Hvem som helst kan bruke den uavnhengig av tekninske kunnskaper. Lett og oversiktlig finn din interesse eller bli interessert!